Nieuws

JENNIFER LOPEZ VERKOOPT FLAT VOOR 17,5 MILJOEN DOLLAR

Wie ervan droomt om in een appartement van Jennifer Lopez te wonen, mag zijn spaarcentjes bij elkaar zoeken. Voor 17,5 miljoen dollar ben je eigenaar van een luxe-flat op de 36ste verdieping in Manhattan.

Iets minder dan een jaar geleden kochten Jennifer Lopez en haar echtgenoot Alexander Rodriquez een ‘condo’ op de 36ste verdieping van de Rafael Viñoly- woontoren in Manhattan. Het 400m2 optrekje, dat J.Lo voor 15,3 miljoen dollar kochtte, bleek toch iets te klein voor de zes leden tellende familie.

Uitzicht over Manhattan

Eens u de lift heeft genomen, stapt u binnen in een ‘flat’ met drie slaapkamers, vier badkamers, woonkeuken met kookeiland en een zonovergoten master-suite. Het prachtige zicht over Manhattan doorheen de ruime raampartijen is onbetaalbaar.

8.500 dollar voor privacy

Wie schrik heeft voor zijn of haar privacy, mag op beide oren slapen. In de lobby dien je eerst de portiers te passeren. Aan die privacy hangt echter een prijskaartje. De bijdrage aan de vereniging van eigenaren bedraagt 8.500 dollar per maand.

Voor dat bedrag mag u ook gebruik maken van de conferentieruimte, de biljartkamer, het binnenzwembad en het fitnesscentrum met een yogastudio en spa.

Video: bekijk rondleiding22/01/2019 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België