Nieuws

WIELERLEGENDE GREG LEMOND ZET VILLA TE KOOP VOOR 5 MILJOEN EURO

De Ronde van Frankrijk is vandaag aan zijn vierde dag toe, en dat is net ook het aantal dagen dat de Amerikaanse wielerlegende Greg Lemond zijn 16 hectare grote villa in Minnesota te koop staat voor 5 miljoen euro. Kijkt u mee binnen in dit koopje.

Flashback naar vorige zaterdag. Op de dag dat de Tour de France begint, heeft Greg Lemond zijn 16 hectare tellende landgoed in Medina, Minnesota, te koop gezet voor net onder de vijf miljoen dollar. Een bewuste toevalstreffer.

Zeven badkamers

Het in Georgische stijl opgetrokken herenhuis werd in 1988 ontworpen door architect Ken Durr. Het beschikt over zes slaapkamers en zeven badkamers. De 55-jarige Lemond, die drie keer de Tour de France won, heeft het huis in de afgelopen jaren verschillende keren onder handen laten nemen. Zo heeft de keuken nu een drie meter hoog plafond en is het kookeiland is van Carrara marmer.

Vervelen hoefde Lemond zich in zijn eigen huis. Er is een biljart, een filmzaal en gokkamer met eigen bar. Buiten zijn er uitgestrekte grasvelden, een tennisbaan en talloze wandelpaden.

44 miljoen dollar

Dat Lemond zijn landgoed nu voor 4.985.000 dollar verkoopt, lijkt alles te maken te hebben met het ondertekenen van een contract met de Australische Deakin University. Die geeft Lemond 44 miljoen dollar voor het ontwikkelen en produceren van carbon fiber-fietsen. Aardig verdiend, er is dus wat onderhandelruimte om de prijs te laten zakken.2/07/2017

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België