Nieuws

RONALDO: NIEUWE CLUB, NIEUW HUIS

Dé voetbaltransfer van deze zomer is de overstap van Cristiano Ronaldo van Real Madrid naar Juventus. Bij de overgang is een bedrag van 112 miljoen euro gemoeid. De 33-jarige Portugees verdient 30 miljoen euro per jaar, ruim voldoende voor zijn nieuwe optrekje in Turijn.

Na negen jaar is het huwelijk tussen Cristiano Ronaldo en Real Madrid voorbij. De aanvaller scoorde maar liefst 451 keer voor Real en pakte zestien prijzen, waaronder twee landstitels en vier keer de Champions League.

112 miljoen euro

De nieuwe grote liefde van de superster is het Italiaanse Juventus, da niet minder dan 112 miljoen euro op tafel legde. Met een jaarloon van 30 miljoen euro op zak kon Ronaldo uitkijken naar een leuk optrekje in Turijn.

Zinédine Zidane

Italiaanse media menen te weten waar Ronaldo zal gaan wonen. Samen met zijn vriendin Georgina zou hij gevallen zijn voor een villa in de Strada San Vito Revigliasco. Niet toevallig is het dezelfde villa waar zijn Real-coach Zinédine Zidane ook ooit woonde toen de Fransman bij Juventus speelde.

Huurprijs 600.000 euro/jaar

De villa van 1.000 vierkante meter beschikt over twee geheime ingangen. Ideaal om de paparazzi te ontlopen. Het prijskaartje bedraagt 600.000 euro… per jaar.

Bron: hollywoodhuizen.nl

Klik rechtsonder op 'meer info' voor een rondleiding.18/07/2018 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België