Nieuws

CLINTON TOCH NAAR HET WITTE HUIS, MAAR NIET IN WASHINGTON

De ‘miniscule’ nieuwe (huur)villa van de familie Obama kon u vorige week al bewonderen, maar het nieuwe stulpje van Hillary Clinton willen we u ook niet onthouden. Helaas voor de runner-up in de presidentsverkiezingen niet het Witte Huis in Washington, maar wel een wit huis in Chappaqua.

Nadat de eerste tranen zijn weggeveegd van de historische Amerikaanse presidentsverkiezingen, moet Hillary Clinton weer vooruit. Verder uithuilen kan ze in haar witte huis… in Chappaqua. Bekend terrein voor de familie Clinton, dat aanpalend al over landgoed beschikt.

Voor een prijskaartje van 1.160.000 dollar krijgen Hillary en Bill een huis met drie slaapkamers, vier badkamers en een restaurantwaardige keuken. Ideaal dus voor dochter Hillary die met haar kroost perfect kan komen logeren.

Boerderij met elf slaapkamers

Het gerenoveerde huis ligt naast de boerderij die de Clintons al in 1999 kochten en ook over elf (!) slaapkamers beschikt. Een zwembad kan uiteraard niet ontbreken. Naast deze twee huizen in Chappaqua hebben de Clintons ook nog een huis in de buurt van de Britse ambassade in Washington DC.

Poetswerk en tijd genoeg, maar daar zal Hillary zich waarschijnlijk niet aan wagen.

Bekijk alle foto's door rechtsonder op 'Meer info' te klikken.15/11/2016 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België