Nieuws

ZO WOONT DONALD TRUMP IN DE TRUMP TOWER

Nog tien dagen en Donald Trump mag beginnen sleuren met de verhuisdozen naar het Witte Huis. Dat zal zonder vrouwlief Melania Trump zijn, die met haar zoontje Barron op het luxueuze penthouse in de Trump Tower blijft wonen. Kijk binnen in een kopie van het paleis van Versailles in hartje New York.

Straks mag hij het Witte Huis betrekken, maar Donald Trump zal ongetwijfeld ook zijn eigen stek in Manhattan behouden. De 70-jarige president-elect woont met zijn gezin in dit luxueuze penthouse op de bovenste drie verdiepingen van de Trump Tower, de New Yorkse wolkenkrabber aan Fifth Avenue.

Paleis van Versailles

Het penthouse lijkt qua inrichting op het Paleis van Versailles en heeft een ongeëvenaard uitzicht op Central Park. De woning werd ingericht door Angelo Donghia en heeft gedetailleerde, handgeschilderde plafonschilderingen, een overdaad aan marmer en 24-karaatsgoude en diamanten accenten.

100 miljoen dollar

De Trump Tower bestaat uit een atrium met een winkelcentrum dat zes verdiepingen beslaat, uit een daarboven gelegen kantoorgedeelte en uit een zeer exclusief appartementencomplex, waar onder andere ook Jay Z, Beyoncé Knowles en Bruce Willis wonen.

De weelderige residentie in zijn totaliteit is een van de duurste in New York City en zou rond de 100 miljoen dollar moeten opbrengen als het op de markt zou komen. Het door Der Scutt ontworpen gebouw telt 58 verdiepingen en heeft een hoogte van 202,5 meter.

Kijk binnen in het penthouse door rechtsonder te klikken op 'Meer info'.10/01/2017 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België