Nieuws

GA EENS 'IMMOFLIRTEN' MET UW PAND

Van ‘fileflirten’ heeft u mogelijk al eens gehoord, maar gaat er bij u ook een belletje rinkelen als ‘immoflirten’ u ter ore komt? Vergelijk het met flirten tussen mensen, waarbij u de aantrekkingskracht van de andere persoon aftast. In dit geval gaat het erom om te zien hoe goed uw pand in de markt lig.

U bent niet van een andere planeet afkomstig als ‘immoflirten’ u nog geheel onbekend is. Toch is het een nieuwe tendens die steeds meer zijn opmars maakt. De term slaat namelijk op een vrij onschuldige manier om te kijken hoe goed je pand in de markt ligt, zonder dat je ook daadwerkelijk al wil verkopen of verhuren.

Wanneer de situatie zich echter voortdoet wanneer iemand een mooi bod op je huidige pand doet, is de vraag of je in de verleiding komt om het ook effectief te verkopen. Het stelt je mogelijk in staat om die andere droomwoning aan te schaffen.

Internet afschuimen

‘Immoflirten’ werkt ook andersom. Hoogstwaarschijnlijk bent u het internet al eens gaan afschuimen op zoek naar huizen in je omgeving. Of weet je enkele droompanden te koop staan die zeker en vast je aandacht trekken. En als de situatie zich zou voordoen… In dit geval ben je aan het ‘immoflirten’.

Wil je zelf ontdekken hoe ‘immoflirten’ er aan toe gaat? Surf snel naar de link onderaan, vul enkele basisgegevens in en even later weet je wie interesse heeft in je pand. Zonder druk om een blauwtje te lopen. Klik rechtsonder op 'Meer info' en ga zelf 'immoflirten' met uw pand.24/06/2016 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België