Nieuws

VIJF MILJOEN EURO EN ZES BADKAMERS, HIER GAAT DE DOCHTER VAN TRUMP WONEN

Nog twee weken en Donald Trump trekt officieel als 45ste president van de VS het Witte Huis in. Hoog tijd om eens te kijken in welke vastgoedsferen de familie Trump zich bevindt. Kijk vandaag binnen in het nieuwe stulpje van dochter Ivanka: vijf miljoen euro en zes badkamers.

De postjes zijn al doelbewust verdeeld, of wat dacht u. Dochter Ivanka gaat haar vader advies verlenen inzake staatszaken. Om het woon-werkverkeer te beperken, verhuist ze met haar gezin naar een stulpje in Washington.

Uiteraard bevindt dit landhuis zich in één van de betere buurten van Washington, Kalorama. Toevallig of niet is dat ook de buurt van de Obama’s gaan wonen wanneer ze op 20 januari de deur van het Witte Huis achter zich dichttrekken.

Zes slaap/badkamers

Genoeg afgeweken, cijfers. Het landhuis van Ivanka telt zes slaapkamers en evenveel badkamers. Op 22 december vorig jaar werd het verkocht voor 5,3 miljoen euro. Het stulpje werd in 1911 gebouwd, maar nadien nog gerenoveerd. Het bevindt zich zo dichtbij het centrum van Washington en het Witte Huis.

Een bureau moet er alvast niet worden ingericht. Volgens CNN wordt het bureau in het Witte Huis - dat is bestemd voor de First Lady - voortaan het bureau voor de ‘First Family’. Melania Trump gaf onlangs te kennen dat ze zeker nog tot de zomer 2017 in New York zal blijven wonen, samen met haar zoontje Barron. En zo krijgt Ivanka waarschijnlijk een prachtig bureau voor de voeten geworpen.

Bekijk meer foto's op de Facebook-pagina van Vastgoedservice of klik rechtsonder op 'Meer info' voor een kort filmje (vanaf 1min23).6/01/2017 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België