Nieuws

VIDEO: NIEUWE VILLA VAN LEBRON JAMES

Basketbalspeler LeBron James heeft in Los Angeles een nieuwe optrekje van 23 miljoen dollar gekocht. Niet slecht voor de NBA-ster die moet rondkomen met een jaarsalaris van rond de 80 miljoen euro. Kijk binnen bij de sterspeler van de Cleveland Cavaliers.

De villa is gelegen in Brentwood, een wijk voor de rijken in het westen van Los Angeles. Zoals het grote sterren betaamt, heeft ook het team rond James een constructie uitgedacht om de belastingen een stap voor te zijn.

Belastingen

Zo staat het huis van 23 miljoen dollar niet op naam van LBJ, maar wel een aan hem gelieerde naamloze vennootschap. Diezelfde naamloze vennootschap kocht twee jaar geleden voor LeBron deze villa voor ongeveer 21 miljoen dollar.

Wijnkelder

Het nieuwe huis staat op een stukje grond van 30.000 m² en is voorzien van een lift en een up-to-date keuken. Met die lift kan je van de woonverdieping naar een verdieping lager waar een thuistheater, een wijnkelder, sigarenkamer en ‘zuurstofbar’ is.

8 badkamers

Het nieuwgebouwde huis heeft 8 slaapkamers en 9 badkamers en telt bijna 1.600 vierkante meter aan woongenot. Natuurlijk zijn er ook spa met een stoombad, een sauna en een massageruimte. Grote glazen deuren in de leefruimtes geven toegang tot de loggia met ingebouwde haardenkachels en het zwembad en de buitenspa.

Graag een rondleiding bij LBJ? Klik rechtsonder op 'meer info'.29/12/2017 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België