Nieuws

NY-PENTHOUSE TOMMY HILFIGER TE KOOP VOOR 50 MILJOEN DOLLAR

Mode-icoon Tommy Hilfiger (68) verkoopt zijn luxueuze penthouse in New York voor 50 miljoen dollar. U woont er met uitzicht op 5th Avenue én Central Park. Het penthouse - van origine twee losse woningen - is jarenlang het optrekje geweest Hilfiger.

Volgens The Wall Street Journal heeft Hilfiger er in 2008 fors minder voor betaald. Zo’n 25,5 miljoen dollar. De Amerikaan liet de twee losse woningen samenvoegen (600m2) en renoveerde het helemaal in Frans-Renaissance stijl voor zo’n 20 miljoen dollar.. Het penthouse telt 12 kamers en heeft plafonds die 10 meter hoog zijn.

Slaapkamers met eigen thema

Er is een bibliotheek, kantoorruimte, mediakamer met open haard, diner-zaal én een speciale theekamer met een handgeschilderde muurschildering van Hilary Knight. Op de tweede verdieping liggen de gigantische slaapkamers, elk met een eigen thema. De master suite heeft twee dressrooms, een decoratieve haard, uitgesproken badkamer en een eigen terras.

Vijftig jaar

Exact vijftig jaar geleden begon Tommy Hilfiger zijn modecarrière, die hij uitbouwde tot een wereldwijd imperium en hem ook een fortuin opleverde. Tegenwoordig is hij naast de oprichter en naamgever van Tommy Hilfiger ook brand ambassador van zijn merk.

Bron: Hollywoodhuizen

Foto’s: Hollywoodhuizen20/08/2019

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België