Nieuws

5 TIPS VOOR EEN SUPERGEZELLIG TERRAS

Heerlijke warme zomeravonden smeken naar gezellige etentjes en drinks met vrienden en familie. Dit betekent ook dat je je terras zomerklaar moet maken. Maar hoe richt je je terras zo gezellig mogelijk in? Vijf tips voor een verbluffend resultaat.

1. Zithoek

Geen gezellig terras zonder cosy zithoek. Zorg voor extra grote kussens en dekentjes zodat je er urenlang kunt blijven zitten, ook wanneer de zon allang onder is. Met enkele houten paletten maar je trouwens heel snel en makkelijk een goede basis voor een zitmeubel.

2. Lampionnen

Als je graag tot ’s avond laat op je terras blijft zitten, raden we aan om enkele leuke lampionnen te voorzien. Ze zijn veel gezelliger dan de meeste buitenverlichting en zorgen voor instant sfeer op je terras. Ook overdag ogen ze vaak leuk als je ze losjes in boogjes ophangt.

3. Planten

De meeste mensen maken de fout om te denken dat een terras geen vleugje groen meer hoeft, zeker als er een tuin naast ligt. Maar enkele leuke planten op je terras zorgen er meteen voor dat je in een groene oase van rust terecht komt.

4. Textiel

Zorg dat je terras niet te eentonig wordt door te spelen met verschillende stoffen met diverse prints en texturen. Denk maar aan kussens, matten, dekentjes, ... Laat je creativiteit de vrije loop en durf vooral verschillende kleuren en prints te mixen en matchen.

5. Schaduw

Op een terras kan de temperatuur snel hoog oplopen. Zorg daarvoor dat je een manier hebt om schaduw te creëren zoals bijvoorbeeld een schaduwdoek of houten overkapping. Op die manier lijkt je terras ook meteen een gezellige cocon.2/07/2017

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België