Nieuws

PIMP YOUR ZOLDER IN DRIE STAPPEN

In de prioriteitenlijst van renovaties of (her)inrichtingen staat de hoogste ruimte van het huis waarschijnlijk helemaal onderaan. Toch zijn er met een zolder diverse mogelijkheden. Drie stappen om van je hoogste plekje ook een toffe stek te maken.

1. Weg met rommel

Een opslagplaats voor rommel waarvan je weet dat de helft nooit meer wordt gebruikt. Maak een strenge selectie van de dingen die je toch wil houden en stockeer deze in de kelder of garage. Of maak andere mensen gelukkig door ze aan de kringloopwinkel te schenken. Win-win.

2. Dagje poetsen

Spinnen(webben), stof, muizen, … Clichés zijn doorgaans waar, en in dit geval zeker voor zolders. Plan een poetsdagje in en verwijder al het vuil en ongedierte. Eens opgeruimd, zal de voldoening nog zo groot zijn als je ziet welke ruimte er daaronder schuilgaat. Een likje verf doet wonderen.

3. Geef een functie

Weersta aan de verleiding om nu van die ‘nieuwe’ zolder een kamer-voor-alles-en-iedereen van te maken. Geef de ruimte een doel, een nieuwe functie. Een leuke hobby? Rustige bureau? Het is nu het moment om deze kamer op te eisen.6/08/2018

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België