Nieuws

OUDERLIJK HUIS TRUMP VERKOCHT VOOR 2,1 MILJOEN DOLLAR

Het ouderlijk huis van de Amerikaanse president Donald Trump, in de New Yorkse wijk Queens, is verkocht voor 2,14 miljoen dollar. Dat heeft het vastgoedkantoor, dat de verkoop organiseerde, bevestigd. Het bedrag ligt gevoelig hoger dan de gemiddelde vastgoedprijs in de wijk, maar is toch lager dan aanvankelijk verwacht.

Donald Trump bracht de eerste vier jaar van zijn leven door in de, naar zijn normen althans, eerder bescheiden woning in Queens. Daarna verhuisde de familie naar een groter huis in de buurt.

Triest

In een uitzending van de talkshow ‘The Tonight Show’ op de Amerikaanse zender NBC, had Trump in september nog verklaard dat hij “triest” was dat het huis zou worden verkocht, en verklaarde hij het zelf te willen kopen. Over de identiteit van de uiteindelijke koper is niets bekend, al bevestigt het vastgoedkantoor wel dat het niet om de president zelf gaat.

Dankzij The New York Times kan u er in 360° ongestoord rondstaren en zelfs de kinderkamer van kleine Donald betreden. Als u dat zou willen, moet u rechtsonder op ‘Meer info’ klikken.

Bron: Belga3/04/2017 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België