Nieuws

5 GOEDE REDENEN OM VANDAAG AL TE BENOVEREN

Gewoon renoveren? Daar doe jij niet meer aan mee. Wie verstandig is, BENOveert. BENOveren is BEter reNOveren. Met hogere ambities op het vlak van energieprestaties, goed gepland en met deskundig advies. Hier vind je alvast vijf goede redenen om vandaag al te BENOVEREN.

1. Gezonder binnenklimaat

Het belang van de luchtkwaliteit in een woning wordt vaak onderschat. Door continu en gecontroleerd te ventileren, krijgen we verse zuurstof binnen en wordt de vervuilde of vochtige lucht naar buiten afgevoerd.

2. Lagere energiefactuur

Niemand gooit graag geld door ramen, deuren, muren, daken en vloeren. Dat is nochtans precies wat we doen in een woning die niet voldoende is geïsoleerd en die niet op de juiste manier wordt verwarmd en geventileerd. Als je BENOveert, verbruik je niet langer onnodig veel energie.

3. Oude dag

Met een doordachte BENOvatie kan je niet enkel de energiebehoefte laten dalen en het binnenklimaat en de leefkwaliteit verbeteren, je kan tegelijk ook het gebruiksgemak, de veiligheid en de toegankelijkheid van je woning bevorderen. Zo kan je op latere leeftijd langer thuis blijven wonen.

4. Financiële meerwaarde

Als je BENOveert, zorg je ervoor dat je huis nog meer in marktwaarde stijgt - en in de toekomst zijn waarde behoudt - omdat het er dan heel wat beter uitziet én omdat je met een BENOvatie perfect in regel zal zijn met de energieprestatie-eisen van morgen.

5. verheid betaalt mee

Door te BENOveren bewijs je het milieu, jezelf en je portemonnee een dienst, maar het blijft natuurlijk een investering. Gelukkig biedt de overheid heel wat ondersteunende maatregelen aan die BENOveren betaalbaarder maken: renovatiepremies, premies via de netbeheerder, energieleningen, …

Bron: Vlaanderen.be

Bekijk het tv-spotje van Infrax over 'benoveren' op onze Facebookpagina.31/05/2017 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België