Nieuws

5 MANIEREN OM JE THUISVAKANTIE ONVERGETELIJK TE MAKEN

In het vorige artikel verklapten we al hoe je toch een exotische vakantie kan versieren zonder véél geld uit te geven: huisruilvakantie. Probleemje, want je hebt géén huis? Dan is er ook nog de ‘staycation’. Iets minder fancy, maar zeker géén financiële kater. Vijf tips.

1. Maak terras zomerklaar

Maak je terras of tuin zomerklaar met enkele tuinmeubelen. Wat dacht je van een comfortabele ligstoel of hangmat en tuinkaarsen voor de gezelligheid?! Als je geen tuin hebt, kijk dan eens lief naar je buren.

2. Zorg voor vakantiegevoel

Niets brengt een mens meer in vakantiestemming dan een cocktail, barbecue of festival. Ga op zoek naar een zomerbar bij jou in de buurt of boek tickets voor je favoriete festival(s). Organiseer zelf een barbecue, laat je uitnodigen door vrienden of ga samen naar een publieke barbecue.

3. Met de fiets of te voet in vakantiemodus

Een staycation hoeft niet lui te zijn. Ga wandelen in een bos of park in je buurt of spring op de fiets. Niets zo leuk als een fietsroute volgen of je eigen pad uitstippelen met de fietsknooppunten. Onderweg kom je sowieso leuke cafés en restaurants tegen.

4. Haal leesachterstand in

Heb je als je werkt ook het gevoel dat je niet alles gelezen krijgt? Een staycation is het moment bij uitstek om die kranten en magazines in te halen of eindelijk nog eens een boek te lezen. Ga met je leeslijstje naar de bibliotheek en scoor je favoriete boeken.

5. Maak een uitstap

Wanneer was je de laatste keer toerist in eigen land? Gent werd nog door een Amerikaans reismagazine verkozen tot ‘sensatie voor een verrassende Europese citytrip’. Vind je een stad in de zomer wat te druk, probeer dan eens een openluchtmuseum. Bokrijk, Middelheim, Raversijde … Cultuur én buitenlucht in één!29/06/2017

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België