Nieuws

SERENA EN VENUS WILLIAMS VERKOPEN VILLA

Het nieuwe jaar staat gelijk met de start van een nieuw tennisseizoen. Zo ook voor de zusjes Venus en Serena Williams, die momenteel hun gezamenlijke villa Palm Beach Gardens in Florida te koop hebben gezet voor 2,7 miljoen dollar.

De zusjes Williams hebben samen 30 Grand Slam-titels op hun palmares en meer dan 150 miljoen dollar prijzengeld bij elkaar getennist. Nog voor de eeuwwisseling - in 1998 - kochten Venus en Sera het huis op het stuk grond van 4.000m2 voor 525.000 dollar.

800m2 woonruimte

Na twee jaar renovatiewerken - om aan al hun eisen te voldoen - bleef een optrekje van 800m2 woonruimte over met raampartijen die uitkijken op de Ballen Isles Country Golfclub.

Aanvankelijk hadden ze beiden een eigen vleugel met eigen woonkamer, een ruime slaapkamer, een weelderige badkamer en een kantoor met gebogen raampartij. Daarnaast zijn er nog zes slaapkamers en zeven badkamers.

Thuisbioscoop

Tot de gezamenlijke ruimtes behoorden ook een kleine thuisbioscoop, waar ook de tennistrofeeën een plekje hadden gevonden, en natuurlijk een grote fitnessruimte. Verder zijn er ook vier slaapkamers in een aparte vleugel op de tweede verdieping.

Vanaf 2013 had Venus het pand voor zichzelf omdat Serena een ander huis in Palm Beach Gardens kocht. Zowel Venus als Serena hebben verschillende huizen op verschillende locaties waaronder Parijs, New York City en Los Angeles.

Bron: Hollywoodhuizen

Video: klik rechtsonder op 'meer info'.2/01/2019 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België