Nieuws

CARAIBISCH JUWEELTJE VAN DONALD TRUMP TE KOOP

Het vastgoedimperium van Donald Trump is niet te overschatten. Vandaag stellen we zijn ‘Caraïbische juweeltje’ voor. Vier naar na aankoop staat het landgoed Chateau des Palmiers op het Frans-Nederlandse eiland Sint Maarten voor 28 miljoen dollar te koop.

Trump kocht het landgoed in 2013 voor 19,6 miljoen dollar. De Amerikaanse president zelf kwam er zelden, maar zag het vooral als een investering. Vanaf 6.000 dollar per nacht kunnen gasten genieten van “het beste van beide werelden: aantrekkelijke Franse flair en de levendige Nederlandse opwinding”.

Twee villa’s

Het landgoed van twee hectare ligt aan de Baie aux Prunes, op het Franse gedeelte van het eiland. Het bevat twee villa’s met vijf en vier slaapkamers en een huis voor de opzichter.

Het resort zelf is voorzien van alle gemakken waaronder een fitnesscentrum, een tennisbaan, een bar en een groot verwarmd zwembad. De grootste slaapkamer heeft een bubbelbad en balkon met zeezicht. Ook is er een muur van 2,5 meter hoog om privacy te garanderen.

Sotheby’s

De verkoop heeft de Amerikaanse president in handen gegeven aan het internationale veilinghuis Sotheby’s. De prijs is op aanvraag, maar zou 28 miljoen dollar zijn.

Vlieg mee over het landgoed door te klikken op 'meer info'.19/05/2017 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België