Nieuws

KIJK BINNEN IN APPARTEMENT VAN DOCHTER VLADIMIR POETIN

Maria Poetin, dochter van de Russische president Vladimir, vertrekt uit het Nederlandse Voorschoten. Samen met haar man Jorrit Faassen zette zij hun penthouse voor 2,85 miljoen euro te koop.

Het penthouse loopt over twee verdiepingen met een dakterras en vijf parkeerplaatsen en is gedeeltelijk gestript. Volgens zakenblad Quote ziet de slaapkamer eruit als een ‘Spartaanse hotelkamer’.

Vijf parkeerplaatsen

Volgens de verkopende makelaar is het een spectaculair penthouse van ca. 700m2 inclusief dakterras van ca. 150m2. In de ondergelegen prive-parkeergarage van dit exclusieve appartementencomplex zijn voor het penthouse maar liefst vijf parkeerplaatsen beschikbaar.

Het XXL penthouse is over de twee bovenste lagen van het gebouw gesitueerd, is deels intern afgebouwd en deels semi-casco. Het bewoonde deel lijkt niet meer dan een hoekje van het complex, drie kamers en een gang. Twee slaapkamers en een woon- en keukengedeelte.

Vladimir in Albert Heijn

In 2013 werd bekend dat Maria Poetin in Voorschoten woonde. Ze had samen met haar man een penthouse gekocht. Het gerucht wilde dat de Russische president Vladimir Poetin regelmatig te gast was bij zijn dochter en in de lokale Albert Heijn zijn boodschappen hebben gedaan.

Crash MH17

Na de ramp met vlucht MH17 in de zomer van 2014 hield de politie de wijk extra in de gaten omdat er aanwijzingen waren voor demonstraties. De mogelijke betrokkenheid van de Russen bij het neerhalen van vlucht MH17 en de woonplaats van Maria leidde toen ook tot veel internationale aandacht van onder meer CNN en ABC.24/07/2017

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België