Nieuws

CELINE DION GEEFT 34 MILJOEN KORTING VOOR WATERVILLA

De soldenperiode is net voorbij, maar bij Céline Dion kan u nog zaakjes doen. Vier jaar nadat de Canadese zangeres haar watervilla in Florida te koop zette, krijgt u maar liefst 34 miljoen dollar korting. Nu betaalt u nog ‘amper’ 38,5 miljoen dollar.

De villa omslaat een oppervlakte van 1.000m2 en biedt een uitzicht op het strand van Florida. In 2013 zette ze deze te koop voor 72,5 miljoen dollar, maar het prijskaartje ligt duidelijk toch aan de hoge kant. Vandaar de megakorting.

Nochtans krijgt de nieuwe eigenaar vijf slaapkamers en evenveel badkamers. Het interieur is bovendien zelf ontworpen door de popster, die duidelijk van de landelijke stijl houdt.

Drie zwembaden

Last van de buren zal de koper ook niet hebben, want op de site van de makelaar valt te lezen dat ‘er uiteraard rekening is gehouden met de privacy van de eigenaar met een ommuring en een toegangshek’. Achter die muren is er een tennisbaan en maar liefst drie zwembaden met o.a. een lazy river en twee glijbanen. Een van drie baden heeft zicht op het privéstrand.

Naast de villa zelf zijn er meerdere aparte woningen op het landgoed: een gastenhuis met acht slaapkamers, een huis bij de tennisbaan, eentje bij het zwembad. Er is ook een strandhuis met slaapvertrek en een massagekamer.

Klik rechtsonder op 'meer info' en loop rond in de watervilla.1/02/2017 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België