Nieuws

IN 1, 2, 3 EEN HUIS KOPEN MET ITSME

Twee jaar na de lancering telt de Belgische identificatieapp Itsme 1,3 miljoen gebruikers. Maar dat kan weleens snel stijgen. De toepassingen worden almaar breder.

Itsme was aanvankelijk vooral bedoeld als vervanger van het klassieke ‘bakje’ dat u moest gebruiken om online te bankieren. Nadat u de app geïnstalleerd hebt, kunt u transacties ondertekenen met een vijfcijferige code.

Banken en telecomoperatoren

Het is dan ook geen toeval dat achter de maker, het jonge bedrijf Belgian Mobile ID, een consortium van banken zit: ING, KBC, Belfius en BNP Paribas Fortis, samen met de telecomoperatoren Telenet, Proximus en Orange. Al snel volgden ook overheidswebsites.

Elektronische caféverkop

Het is nu al mogelijk met Itsme zaken aan te kopen die een bedrag van 30 euro stevig overschrijden, een woning bijvoorbeeld. Via de website Biddit.be, een initiatief van de Belgische notarissen, is het geen probleem om via een online biedsysteem een huis of appartement online aan te schaffen. Zie het als het elektronische equivalent van de vroegere caféverkoop. Ook voor Biddit.be kunt u zich aanmelden met Itsme.

Bron: De Tijd

Foto: Itsme9/10/2019

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België