Nieuws

SCHAKEL EEN VASTGOEDSTYLIST IN VOOR EEN VLOTTERE VERKOOP

Een koper van een huis of appartement beslist binnen de eerste dertig seconden. De eerste indruk is dus van ontzettend belang. Om die ‘coup de foudre’ meer in de hand te werken, wordt in de immowereld steeds meer gebruik gemaakt van een vastgoedstylist.

Een lege ruimte, zonder enige teken van leven, is de vijand van een verkoper. Een aankleding is dan ook noodzakelijk. Een vastgoedstylist heeft tal van opties om die lege ruimtes aan te kleden.

Met een relatief laag budget kan een woning al verkoopsklaar worden gemaakt alvorens deze aan te bieden op de vastgoedmarkt. Daarbij wordt de inrichting zoveel mogelijk gedepersonaliseerd om een zo breed mogelijk koperspubliek aan te trekken.

Vijf keer vlottere verkoop

Vastgoedstyling zorgt ervoor dat een woning sneller en tegen een correcte prijs verkocht wordt. In concreto betekent dit een meerwaarde voor de eigenaar en de vastgoedprofessionals.

Uit cijfers blijkt dat de verkoop van huizen tot vijf keer vlotter verloopt dankzij de tussenkomst van vastgoedstylisten. De sector beweert zelfs tot acht procent meer rendement te halen uit de verkoop van gestylede huizen.

Bron: Home & Trends Magazine16/12/2016

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België