Nieuws

NIEUW OPTREKJE VOOR FLOYD MONEY MAYWEATHER

Eén maand na zijn overwinning in de ‘Money Fight’ tegen kooivechter Conor McGregor geeft Floyd ‘Money’ Mayweather een inkijk in zijn nieuw stulpje in Beverly Hills. De rijkste sportman ter wereld legde er een slordige 21 miljoen dollar voor op tafel.

Na zijn zege tegen McGregor werd de Amerikaan de eerste bokser in de geschiedenis die meer dan één miljard dollar verdiende in zijn carrière. Alleen al aan zijn laatste gevecht verdiende hij minstens 100 miljoen dollar, maar dat bedrag kon oplopen tot 200 miljoen dollar afhankelijk van de televisie-inkomsten.

Cinema/fitness

Honderd of tweehonderd miljoen, Mayweather heeft zich teruggetrokken in zijn huis in Beverly Hills dat hij recent kocht voor 21 miljoen euro. Via Instagram laat hij graag zijn rijkdom zien. Zo showt hij zijn wijncollectie, zijn kampioenschapsgordels, zijn 20-plaatsen tellende cinema, zijn fitnessruimte, zijn indrukwekkende collectie Hublot-horloges, zijn zwembad in de tuin, ... McGregor sluit een Instagram-post af met: “De levensstijl van Beverly Hills… Gezond, rijk en stressvrij.” Ongeveer het leven van een gemiddelde Vlaming dus.

Om het Instagram-account van Mayweather te bekijken, klink rechtsonder op 'meer info'.25/09/2017 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België