Nieuws

4 PLEKKEN IN HUIS OM WINTERKLAAR TE MAKEN

De winter komt eraan. Vermits er niet altijd tijd en budget is voor nodige en grotere renovaties, zijn er enkele dingen in huis waar je niet al te veel tijd en geld moet insteken. Neem deze vier punten in huis onder handen voor een warme en geslaagde winter.

1. Ramen/deuren

Heb je verouderde ramen, dan is ze vervangen de beste optie. Geen zin om de volledige ramen te vervangen? Dan zijn er enkele kleine punten die je snel kan vervangen. Zo kan je best ramen - en ook deuren - controleren op spleetjes en barstjes. Met het aanbrengen van tochtstrips langs de ramen houd je de warmte binnen en bespaar je al heel wat op je energiefactuur.

2. Radiator

Heb je geen kachel, dan is de radiator je beste vriend tijdens de koude wintermaanden. Een eerste leuke manier is om een vensterbank boven je radiator te installeren. Zo ontsnapt er minder warmte naar boven. Ook een vel aluminiumfolie achter je radiator doet wonderen. Zo reflecteer je de warmte naar de leefruimte.

3. Kelder

Je kelder voelt meestal wel erg koel aan. Reden te meer om na te gaan of de warmte niet gewoon zomaar wegloopt door allerlei kantjes en spleetjes. Onbedekte gaten of spleten zijn op die manier energievreters. En met een relatief goedkope isolatiespray, vul je de gaatjes zo op!

4. Zolder

Wie een zolder heeft, weet uiteraard dat er langs die weg ontzettend veel warmte verloren kan gaan. De juiste dakisolatie doet alvast wonderen. Ook de zoldervloer isoleren is een goed idee. Daarvoor kan je gebruik maken van onder andere isolatieplaten, rotswol of glaswol.

Voila, tijd om aan de slag te gaan. Met beperkte middelen en een beperkt budget kan je je energierekening een groot plezier doen. Niet uitstellen, gewoon doen.30/11/2017

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België