Nieuws

FAMILIE OBAMA OP VAKANTIE IN STRANDHUIS VAN 49.000 EURO PER WEEK

Na acht jaar in Het Witte Huis had Barack Obama zijn vrouw Michelle een ‘speciale’ vakantie beloofd. Veel exclusiever dan Necker Island, een paradijselijk eiland in de Caraïben, bestaat niet. Een vakantiehuisje kost 49.000 euro per week.

Necker Island, het privé-eiland van Richard Branson, is één van de meest exclusieve resorts ter wereld. De grote baas van Virgin kocht het in 1978 voor het bescheiden bedrag van 180.000 dollar. Als goede gastheer ontving de Britse topondernemer Barack en Michelle in de Master Suite.

Snorkelen

Behalve de oogstrelende locatie, zal Obama vooral weer zijn hart kunnen ophalen door de sporten te beoefenen wat hij in zijn jonge jaren als inwoner van Hawaï deed. De voormalige president ging kitesurfen, scubadiven, snorkelen en zeilen. Allemaal sporten die hij als president niet mocht doen wegens een te hoog risico. Branson daagde Obama uit voor een wedstrijdje kitesurfen. Dat bracht Obama er goed vanaf, erkende de Virgin-baas.

Lady Di

Necker Island is alvast geen onbekend vakantieterrein voor tal van beroemdheden. Van Lady Di tot Mariah Carey en zelfs Nelson Mandela. Kate Moss vierde haar veertigste verjaardag op Necker Island en Google-oprichter Larry Page is er getrouwd.

Klik rechtsonder op 'meer info' om Obama en Branson te zien kitsurfen.15/02/2017 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België