Nieuws

NIEUW BELEGGINGSPANDJE (8 MILJOEN) VOOR OPRAH WINFREY

Op de San Juan-eilanden heeft wereldster Oprah Winfrey een huis van 8,3 miljoen dollar gekocht. De televisiepresentatrice zal er niet zelf gaan inhuizen, want het is puur bedoeld als een goede investering.

De San Juan-eilanden, waar Winfrey haar investeringspand heeft gekocht, liggen op de grens van de Verenigde Staten. De woonoppervlakte beslaat meer dan 700 vierkante meter op een stuk grond van 16 hectare.

Acht slaapkamers

Het huis dateert uit 2007 en werd door de vorige bewoner ‘Madroneagle’ genoemd. Het is een ontwerp van RMC Architects. De woning telt acht slaapkamers en zeven badkamers en kwam al in 2016 op de markt. Het merendeel van de kamers heeft gewelfde plafonds met zichtbare balken voor de luchtige, Pacific Northwest-lodgelook.

Natuurlijke materialen

Zoals veel van de luxe vakantiehuizen op de San Juan-eilanden, is het huis gebouwd met natuurlijke materialen in kleuren die zich aanpassen aan de omgeving. Het interieur is van gerecycleerd hout en ijzer. Buiten is er bijna duizend vierkante meter (zwem)water en een grote pizza-oven.

Foto’s: chonrampictures

Video rondleiding (klik rechtsonder op ''meer info')12/06/2018 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België