Nieuws

KLEIN WONEN, GROTE VOORDELEN

Wie op huizenjacht is, krijgt meestal termen als ‘ruim’, ‘comfortabel’ en ‘grote ruimtes’ om de oren geslingerd. Dit gedachtegoed wordt niet gesteund door de Tiny House Movement, een beweging die in Amerika en Canada pleit om kleiner te wonen en steeds meer zijn intrede vindt in Europa.

Kleiner wonen is goedkoper wonen. Zowel in aanschaf als onderhoud drukt een klein huisje de kosten. Zo bespaar je op het vlak van verlichting, verwarming en koeling. Je verbruikt ook minder energie waardoor je je ecologische voetafdruk verkleint.

Creativiteit

Een kleine kamer inrichten is een hele uitdaging en vereist wat creativiteit. Spring slim om met de beschikbare ruimte door in de hoogte te werken en allerlei functionaliteiten weg te werken in de kasten. Ondanks de kleine ruimte, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Hoewel de Tiny House Movenemt aan populariteit wint in Europa, gaat het hier voornamelijk om een andere vorm van klein wonen. Geen kleine mobiele - vaak houten - huisjes zoals in Amerika en Canada, maar kleiner en compacter leven in de stad.25/11/2016

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België